Diğer Etkinlikler

1. zübeyde hanım çocuk esirgeme kurumuna bilgisayar alımı

 

kimsesiz çocuklarımıza 3 bilgisayar kasası ve bir yazıcı hediye ettik. kurban bayramının hemen akabinde gerçekleştirilen organizasyon, bayram hediyesi niteliğindeydi. (bağış ile ilgili ayrıntılı bilgi bölüm panosuna asılacaktır.)

 

2. artvinin şavşat ilçesinde bulunan meydan ilköğretim okuluna kitaplık kurma (sayın yrd.doc.dr hüseyin odabaş a ait proje)

 

(bayramdan sonra erzuruma dönen her arkadaşımız en az bir kitap ile dönerek organizasyonumuza katkı sağladı. bu bizim için aynı zamanda “kulübün tüm arkadaşlarımızca da sahiplenildiği anlamına geliyordu.  kitapların özellikle ilkokul seviyesinde olmasına dikkat eden arkadaşlarımız, ayrıca edebiyat fakültesi içinde kurduğumuz stantta bizlere gönüllü olarak yardımcı oldular, zamanlarından koca dilimler ayırdılar. kendilerini teşekkürü borç biliriz.

 

3. sayın dr. mustafa küçük’le osmanlı arşivleri üzerine konferans

 

1 aralık 2010 tarihinde rektörlüğün ve dekanlığın katkılarıyla rektrölük binasındaki mavi salonda gerçekleştirilen konferansta, bölümümüz ile doğrudan ilgili konulara değinildi. “osmanlı diplomatiğinin diplomatik ve kültürel önemi” konulu konferansa, edebiyat fakültesi dışından öğrenci ve öğretim üyeleri de katıldı. bilgi ve belge yönetimi öğretim üyelerinin tamamının katıldığı etkinliğimizde, dekan yardımcılar hüseyin yurttaş ve süleyman çiğdem de bizleri yalnız bırakmadılar. konferans sonunda dekan yardımcımız hüseyin yurttaş bilgi kulübümüz adına yaptırdığımız plaketi sayın dr.  mustafa küçük’e takdim etti. katılan herekse teşekkürler.

 

4. tanışma gecesi

 

2010-11 yılı ilk etkinliğiydi. lavinya cafe’de 110 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik sayesinde bölüme yeni gelen arkadaşlarımızn birbirini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağladık… organizasyondan sonra arkadaşlarmızı kalabalık gruplar halinde fakülte koridorlarında gezerken görmek etkinliğimizin amacına ulaştığının göstergesidir. tanışma gecesinde bizleri yalnız bırakmayan hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Yorum bırakın